CEVAT AKSOY MOBILYA TASARIM 1658

Cevat Aksoy Tasarım, burada sunduğu mobilya tasarımlarını başarıya olan tutkusuyla birlikte, alın ve zihin teri katarak yaşama aktarıldı.

Bir Cevat Aksoy tasarımında yer alan detayların, adeta şık bir katalog kapağı olabilecek kadar fütürist, özenli ve ilham verici olması, bizim en büyük motivasyonumuz olurken, iş ortaklarımızın ise duyduğu haz ve ayrıcalığı oldu.

Geliştirdiğimiz endüstriyel mobilya tasarımlarımızla da sizlerleyiz.
Üretici markalarla birlikte özellikle İnegöl Mobiliyum Avm, Ev İnegöl Avm ve İmotim Avm, Masko Mobilya Kenti, Modoko ve Mobesko gibi mobilya satış merkezleri aracılığı ve yanı sıra Modef ve İmob mobilya fuarları aracılığı, ayrıca yüzlerce satış noktası mağazalar üzerinden  yaşama aktardığımız mobilya ürünleri eşliğinde, dünden bugüne gerek Türkiye’de, gerekse Dünya’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan yüzbinlerce aile, Cevat Aksoy tasarımlarıyla anılar biriktiriyor.

Cevat Aksoy Tasarım; özellikle ticari alanlara yönelik Konsept Mekan Tasarımı ve Mobilya Ürünleri Tasarım hizmetlerini aynı anda başarıyla geliştirebilen, müstesna bir TÜRK TASARIM MARKASIDIR.

Cevat Aksoy
Design Maker

Tags
#mobesko, #modoko, Ahşap Mobilya, Ankara Siteler Mobilya, Bursa Tasarımcı, Calza Decor, cevat aksoy tasarım, CNR Mobilya Fuarı, Ev İnegöl Mobilya Avm, Furniture Designer, imob mobilya fuarı, İmotim Mobilya Avm, İnegöl Mobilyası, Konsol, Masko Mobilya Kenti, Mobiliyum AVM, Modef Mobilya Fuarı, Sideboard Design, Türk Tasarımcı